CRYO T-SHOCK

Cryo T-Shock en medicinteknisk godkänd maskin från det välkända företaget Pagani grundat 1947 i Italien. Den fick första pris i Paris för sina resultat. Säkert, smidigt och smärtfritt sätt att ta bort envisa fettdepåer, celluliter, ”kärlekshandtag”, ”gäddhäng”, ”mammamage”, ”gubbmage”, tona muskler, ta bort rynkor, åldersfläckar eller dubbelhaka mm.
Bäst effekt fås efter 4-8 behandlingar med 14 dagars mellanrum.

Hur fungerar det?
Många av oss har fettdepåer som vi har svårt att träna bort. Dessa områden består av fettceller som kan vara resistenta mot t, ex, dieter och träning. Cryo T-Shock använder värme och kyla för att kristallisera och föra bort de vita fettcellerna. Efter en Cryo T-Shock behandling förs de döda vita fettcellerna bort genom lymfsystemet, blod och urin. Efter behandlingen drar huden ihop sig. Kunden märker vanligtvis resultat direkt.

Hur skiljer sig Cryo T-Shock mot andra behandlingar?
Det skiljer sig genom att man värmer området innan nedkylning samt att det värms upp åter igen. Detta möjliggör en bättre kristallisering av fettcellerna, samt hjälper till med bortforsling av döda celler till lymfsystemet.

Kan man göra något för att förbättra resultatet?
Ja, vi rekommenderar att man rör på sig 30-60 min efter varje behandling. Detta för att hjälpa lymfsystemet att dränera bort de döda vita fettcellerna.

När kan jag se resultat?
På 8 av 10 patienter märks lite resultat redan efter första behandlingen. Bäst och mest långvarigt resultat fås efter 4-8 behandlingar. Med en intervall på 14 dagar mellan behandlingarna. Processen i kroppen att eliminera fett kan fortsätta i 8-12 veckor efter sista behandlingen. Bra är för varaktigheten att upprepa behandlingen efter ca ett år.

Var på kroppen kan man göra behandlingen?
Var som helst på kroppen för att eliminera fett, celluliter och lös hud, rynkor.

Är Cryo T-Shock säker?
Ja den är säker. Det är en icke kirurgisk behandling där endast ett fåtal har fått lätt rodnad till följd av behandlingen.

Vilka ska inte göra behandlingen?
Gravida, cancersjuka, infektion i kroppen, nedsatt leverfunktion.

PRISER CRYO T-SHOCK :
ERBJUDANDE APRIL: 20% RABATT PÅ ALLA QRYO BEHANDLINGAR 
Området som behandlas på kroppen är stort som ett A5 papper (15x20cm)
Cryo kropp: Fettreducering/Toning 15x20cm (ex mage) 1595:-
Cryo kropp: Fettreducering/Toning 2st (armar, ben, säte eller rygg) 15x20cm 2995:-
Cryo kropp: Celluliter 2st (ben, säte eller armar) 15x20cm 2995:-

Du har halva priset på 6:e behandlingen.

Ring oss gärna om du har fler frågor eller funderingar.