Avancerade ansiktsbehandlingar


Fire and Ice
med iS CLINICAL (40 min) 1195:- 
Fire & Ice är en exklusiv behandling som levererar synliga och långsiktiga förbättringar i hudens struktur och utseende. Denna fruktsyra-behandling rengör på djupet och rekommenderas till personer som har hyperpigmentering, fina linjer, akne, eller bara vill påskynda cellförnyelsen. Du får ett direkt resultat!

Microneedling pen
En avancerad micronåls-behandling som med hjälp av 12 sterila nålar stimulerar huden på olika sätt som t ex att öka hudens egen produktion av kollagen. Behandlingen är avsedd i första hand för ansiktet men händer, hals och dekolletage kan även behandlas. Aktiva ämnen slussas ned genom de microkanaler som bildats, samtidigt som det sker en naturlig reaktion då kroppen vill reparera skadan, det är då tillväxtfaktorer frigörs och celler i huden börjar producera nytt kollagen.

Passar åldrad hud, fina linjer/rynkor, stora porer, akne, akneärr, milier, pigmenteringar, bristningar och ärrbildningar.
Bäst effekt får du när du gör en kur på 3-6 behandlingar.

Partier såsom ögon, läppar, akneärr 1195:-
Hela ansiktet 1895:-
Ansikte och hals 2395:-
Ansikte, hals och dekolletage 2995:-
Det behövs ca 4-6 veckors mellanrum mellan behandlingarna.

 

Cryo T-Shock-slätare hud med värme och kyla
Cryo T-shock är en medicintekniskt godkänd maskin som med sin innovativa blandning av värme och kyla har blivit en ledande behandlingsform för att strama upp och släta ut hud i ansiktet och på hakan. Genom att kombinera hypertermi (värme) och kryoterapi (kyla) på ett tempererat och kontrollerat sätt påskyndas såväl cellaktivitet som kollagenproduktion.
 Cryo T-Shock ger huden en så kallad termisk chock, där kombinationen av
värme och kyla ger huden en omedelbar lyster och ett naturligt lyft. Värme ökar kollagenproduktionen som ger huden spänst, medan kyla stramar upp huden och gör den slätare.

Cryo-Pigga ögon (35 min) 895:-
Slätar ut området runt ögonen, dämpar påsighet och svullnad. Vi börjar med rengöring sedan bearbetning av ögonområdet med Cryo T-shock maskinen. Avslut med skön ögonmask och avkopplande skalpmassage.

Cryo-Lyster och lyft (45 min) 1195:-   
Behandlingen börjar med en djupgående rengöring innan vi jobbar med kraftfulla Cryo T-Shock (värme och kyla växelvis) som jobbar på spänst och uppstramning i ansiktet. Behandlingen avslutas med uppstramande mask och lätt massage.

Cryo-Dubbelhaka (45 min) 1195:-
För dig som vill strama upp hakan, definiera käklinjen och reducera slapp hy under hakan. Vi kombinerar Cryo T-Shock med massage.

Cryo-Lugna/Kärlstärkande (30 min) 995:-
Kylan från Cryo T-Shock gör att kärlen drar ihop sig och kärlväggarna stärks.

KEMISKA PEELINGAR med iS CLINICAL
Kostnadsfri konsultation krävs alltid innan behandling

Prodigy peel ”P2” (45 min) 1895:-   

UTSLÄTANDE | FÖREBYGGANDE | FÖRYNGRANDE

PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM kombinerar resorcinol, mjölksyra, salicylsyra och citronsyra och är därför målinriktat på flera hudproblem, såsom milt till måttligt åldrande av huden, mild acne samt hyperpigmentering. Dessa ingredienser är sammankopplade med en kraftfull “booster” med en avancerad typ av salicylsyra. Tillsammans bidrar dessa ingredienser till fantastiska behandlingsresultat jämfört med andra typer av kemisk peeling. Tack vare den innovativa formeln är risken för oregelbundenheter i pigment mindre och det kan användas på alla hudtyper, även mörka Fitzpatrick-typer. PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM är självneutraliserande och ingen användning av neutraliserande produkter krävs. Optimala resultat uppnås genom en serie behandlingar.

FÖRDELAR
Inriktat på mild acne och synliga tecken på åldrande, inklusive fina linjer och rynkor
Ljusar upp hyperpigmentering och ojämn hudton, vilket resulterar i en revitaliserad hudton.
Exfolierar och avlägsnar orenheter från tilltäppta porer
Perfekt för alla hudtyper i alla åldrar

Prodigy peel ”P3” (45 min) 2495:- 

ÅTERUPPBYGGANDE | UTSLÄTANDE | UPPLJUSANDE

PRODIGY PEEL PRO “P3” SYSTEM kombinerar resorcinol, mjölksyra och salicylsyra med en kraftfull “booster”, som innehåller en avancerad typ av salicylsyra för ytlig till medeldjup kemisk peeling, med ljusare och mer ungdomlig hudton som resultat. Denna multitasking-peel är effektiv mot slapphet i huden, acne, hyperpigmentering, fina linjer och rynkor och en ojämn hudton. Den kan användas för de flesta hudtyper, men passar allra bäst för Fitzpatrick-typerna I, II, och III. Den är perfekt för personer med hyperpigmentering, ålderstecken och ojämn hy. PRODIGY PEEL PRO “P3” SYSTEM är självneutraliserande och ingen användning av neutraliserande produkter krävs. Synliga resultat kan konstateras redan efter en behandling, men bäst resultat uppnås med flera behandlingar.

FÖRDELAR
Tydlig uppljusning av ojämn hudton, inklusive hyperpigmentering och ålderstecken
Effektivt inriktat på brister i huden, som slapphet, acne-ärr, fina linjer och rynkor
Exfolierar och avlägsnar orenheter från tilltäppta porer
Perfekt för alla äldre.

Kostnadsfri konsultation krävs alltid innan behandling.